Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lakiteleki szerecsenmosdatás
  2007-09-30 14:40:57, vasárnap
 
  Stoffán György: Lakiteleki szerecsenmosdatás



Eltelt húsz év Lakitelek óta, s ez a húsz év kellett ahhoz, hogy az akkori ,,rendszerváltók" beismerő vallomásokat tegyenek ugyanott. Mert a konferencia, amelyet a húsz év előtti nagy összejövetel emlékére szerveztek, nem volt más, mint közgyónás, a hibák és bűnök elismerése, a tévedések kimondása... a nemzet ellen elkövetett, önjelöltek által bevallott ostobaság nyilvánosságra hozatala.



Összességében azok gyűltek össze Lakitelken húsz esztendő után, akik nagyban felelősek, bűnösök a mai állapotok kialakításáért, akik annak idején kisajátították a ,,rendszerváltást", akik minden más nemzeti gondolatot elvetettek, és akik keményen rátámadtak azokra, akik jó szándékkal, és a nemzet ügyét szolgálva akartak tenni pártokon és szervezeteken kívül a haza újjáépítéséért. Ezek az emberek, akik most vallomást tettek Lakitelken, nem ártatlanabbak, mint Zuschlag János, vagy Gyurcsány Ferenc. Hiszen az ő tevékenységük következménye mindaz, amiben ma élünk.

De mit is akartak ezek a béna harcfiak, ezek a magukat olya nagy demokrata zseninek tartó hangadók 2007-ben? Miért jöttek össze ismét? Hogyan volt képük újra önmagukból hőst csinálni, rendszerváltókként megjelenni és beszélni ismét, húsz év rettenetes kudarca után?

Talán igazolni szerették volna egykori mesterkedéseiket, zavaros demokrácia-elképzelésüket, s azt, hogy jogos volt akkori rendszerváltást kisajátító munkálkodásuk? Vagy csupán tetszelegni akartak egymás előtt? Ki tudja.

Aki ismeri és részese volt 1987-89 között a politikai élet kulisszatitkainak, az, ma erre az MDF alapító szégyen-társulatra akkor is és húsz év elteltével is csupán annyit mondhat, hogy szánalmas figurái ezek a demokratikus nemzetárulásnak, a nemzeti színekbe burkolózó hazaárulásnak, az antalli és csurkai félkegyelműségnek, a ma is parancsot osztogató politikai forgatókönyv írók kiszolgálóinak. Hiszen a lakiteleki politikai zsenik annyit értek el, amit ma látunk, tapasztalunk és szenvedünk.

Pedig lettek volna rendszerváltó értelmiségiek, lett volna ezer más életrevalóbb elképzelés, voltak, akik kommunista múlt nélkül jól ismerve a vörös férgek minden mozdulatát, igazi rendszerváltást tudtak volna teremteni, épp úgy vér nélkül, de a nemzetet nem telehazudva az igaztalan demokráciára hivatkozva. Mert mi is lett a lakiteleki politikai babazsúr eredménye? A későbbi Nemzeti Kerekasztal mindkét oldalán kommunisták üldögéltek, egyezkedtek és verték át a népet, hogy a meg nem büntetett kommunisták által meghagyott koncból nekik is jusson.

És jött Antall, akik pontot tett a lakiteleki eszmeiségre: kirabolta a kárpótlási jegyekkel a nemzetet, s elindulhatott az a privatizáció (lat:- jogtalan haszonszerzés, rablás - a szerk.) amely által a kommunistáktól a kisgazdákon át a Fideszig minden párt parlamenti képviselője meggazdagodhatott. S amikor elfogyott ez a felosztható rablott érték, akkor jött a nagybani eladás, amelyből korrupcióval fűszerezve ismét dagadtak a zsebek. Közben eladták végleg a Kárpátalját, Erdélyt, a Felvidéket, a Délkvidéket és tovább hülyítétték a közoktatásban a nemzet jövőjét, azaz a fiatalságot.

Pedig lett volna értelmiség, lettek volna szervezetek, akik békésen, de őszintén váltottak volna rendszert, s mindazokat, akik egy gyilkos diktatúra kiszolgálói voltak, jogi úton vontéák volna felelősségre. Ehelyett a lakiteleki hősök vitték a nemzet javát bíróság elé, mert más volt a véleményük, s előre elmondták mi lesz húsz év múlva.

Egy dolgot azonban nem mondtak el, mert nem hitték, hogy ez megtörténhet: - hogy lesz képük e politikai niemandoknak húsz év múlva még egyszer összejönni önmagukat ünnepelni... annak a politikai trágyakupacnak a tetején, amelyet ők hordtak össze húsz év alatt, s amelyhez az első lapát fekáliát húsz éve ők loccsantották le Lakiteleken... s amelyet ma az általuk hatalomra segített politikai maffia őriztet idegen fegyverekkel... s amelyre feldobják majd a nemzet megcsonkított hulláját is. Mert volt egy önjelölt demokrata rendszerváltó fórum húsz esztendeje - Lakitelken!

****************************

Levél Stoffán Gyuri barátomhoz, avagy válasz a lakiteleki szerecsenmosdatásra


2007-09-30 13:07 Belföld


Igazságtalan vagy a lakitelkiekkel! Emlékezz csak vissza, hogy 20 éve miként is gondolkoztál, mit tartottál reálisnak! Egyszerűen nem hiszem el, hogy 20 éve ne formálódtál volna, ne tisztult volna a kép. Szerintem kifejezetten jó ötlet volt összejönniük ott a sátorban és kideklarálniuk, hogy a rendszerváltásnak indult folyamat nem érte el a célját. Hogy miért nem és ki mennyire hibás ebben, az már egy másik történet, de ne vonjunk már egyenlőségjelet a bolsik és a csetlő-botló, néha saját nemtelenségével is küzdő ellenzék közé.

Kedves Stoffi!

Igazságtalan vagy a lakitelkiekkel! Emlékezz csak vissza, hogy 20 éve miként is gondolkoztál, mit tartottál reálisnak! Egyszerűen nem hiszem el, hogy 20 éve ne formálódtál volna, ne tisztult volna a kép. Szerintem kifejezetten jó ötlet volt összejönniük ott a sátorban és kideklarálniuk, hogy a rendszerváltásnak indult folyamat nem érte el a célját. Hogy miért nem és ki mennyire hibás ebben, az már egy másik történet, de ne vonjunk már egyenlőségjelet a bolsik és a csetlő-botló, néha saját nemtelenségével is küzdő ellenzék közé. Te se csináltad volna jobban, kioktatni a legkönnyebb! És tényleg nem tisztem védeni őket, de alapvetően nem ők tehetnek a ma kialakult helyzetről, bár részesei - felhasználtjai - voltak a folyamatnak.

Igen, voltak súlyos politikai tévedések. Antalnak leginkább az, hogy félretette az erkölcsöt, amikor tudatosan engedte, hogy kialakuljon a bolsikból egy új tőkés réteg. Az elv az volt, hogy majd ezek unokái már normális MAGYAR tőkések lesznek, csak el kell telnie egy 50 éves időszaknak. Időközben rá kellett jönnünk, hogy ez nem volt igaz, mert mint kutyából szalonna, úgy komcsiból és leszármazottjából sem lesz rendes ember soha, most tele vagyunk bukott komcsi vállalkozókkal a politikai porondon, mert képtelenek voltak megtartani a lopott vagyont, mert alapvetően nem voltak vállalkozók, csak politikai gengszterek, tolvajok. Most is ide tértek vissza, a politikai gengszterizmusba, mert ehhez értenek.

Voltak a Fidesznek is súlyos tévedései és benne Orbán Viktornak is. A legsúlyosabb, hogy HITT a szabad sajtóban. Azt az elvet vallotta, hogy majd kialakul - a piac kialakítja - a szabad sajtót, nem kell belenyúlnunk, Isten őrizzen tőle, hogy megpróbáljuk befolyásolni, mert mit szól majd a nyugat! Hát látjuk, hogy a ,,majd" nem jött be, sokkal gyorsabban ment tönkre az ország, mint ahogy a piac dolgozott és ehhez nagymértékben pont a cselédsajtó járult hozzá. Történelmi hiba volt ezt hagyni és nem minden erővel szétcsapni köztük, amíg lehetett és nem támogatni anyagilag, közpénzen olyan orgánumokat, amik azután majd hátba szúrnak.
Történelmi hiba volt egy ilyen, tudatosan vállalt sajtó-áldozat szereppel akkor annyira idegenkedni a sajtótól - ha már így, akkor a Rogán Tóni a jó példa most! -, ami a külső szemlélő számára maximális arroganciának tűnt, pedig csak undor volt! Amúgy hiba ez még ma is, mármint az undor, mert ha egyszer már választottunk stratégiát, akkor ne finnyáskodjunk Uraim!
Hiba volt az is, hogy ellenzékből ennyire bizonytalan volt magában a Fidesz, ennyire totojázott, mert pont a szavazóit, akiket maga lelkesített fel - akár a saját TV-t, akár a polgári köröket említsem -, azokat hagyta cserben ezzel. Így fordulhat az elő Magyarországon, egy ennyire alapvetően jobboldali országban, hogy folyamatosan a baloldal van hatalmon.

Hatalmas hiba volt a werberizmus elfogadása a Fidesztől. Ezt, ami ma van az országban, ezt alapvetően Ron Werbernek köszönhetjük. A Fidesz kormány idején az MSZP halálra rémült, hogy soha nem fog már visszakapaszkodni a hatalomba, mert a Fidesz bebizonyította, hogy van potenciálja a kormányzásra - azaz a reformkomcsikon kívül más is képes kormányozni, létezik alternatíva - másnak is, tehát hirtelen, az éppen szétesés szélén lévő, igazából vezér nélkül tengődő baloldal segítséget vett igénybe. A legjobbat a világon, aki - bár sátáni módszerekkel - de biztosítani tudta a visszakapaszkodást. Ekkor még a Fidesz jó úton járt és a társadalom becsületes része honorálta is ezt. Ekkor sajnos belementek abba a ,,pofozkodásba", amit Ron Werber kényszerített rájuk és rögtön a Sátán pályáján találták magukat, a Sátán által írt szabálykönyv szerinti küzdelemben. Azt lehet mondani, hogy a 2002-es választási vereség után a Fidesz werberizálódott, elveszítette azt az alapvetően pozitív arcát, amiért megválasztották az emberek őket 1998-ban. Jelenleg sajnos mindkét politikai erő Ron Werber módszereit használja, még a parlamentbe aspiráló Jobbik is átvette azt. Így jutottunk ide sajnos.

Volt még egy, de a baloldal lelkét érintő folyamat az elmúlt időszakban, ami komolyan befolyásolta az ország politikáját, mégpedig a baloldal félelmei. Minden a 2002-es hidi-csatával, a Lelkiismeret '88 és Budaházy Gyuri hídfoglalásával kezdődött. A feldühödött radikálisok követelték, hogy az igen kismértékben nyerő baloldal számlálja újra a szavazatokat és vizsgálják felül a választásokat, mert rengeteg - amúgy a ronwerberi agyból származó - választási csalás történt, amit arrogánsan visszautasítottak. Itt a Fidesz besimulása ellenére halálra rémült a baloldal, akikben élénken élt még '56 rémülete. Nagyon féltek egy ,,forradalomtól". Ekkor, a megválasztott bábu elkezdte két kézzel szórni a pénzt, jó későkádári módon, hogy befogja vele a nép száját, ne legyen tömegbázisa a zavargásoknak. Félelmük és az arra adott reakció mellet elindult az ország egy olyan lejtőn, ami a mai helyzethez vezetett. Az osztogatás után is népszerűségéből vesztő baloldal, ideges kapkodással lecserélte miniszterelnökét és ezt az idegbeteg pojácát ültette a nyakunkba, aki jó pszichopataként természetesen nem félt senkitől és energikussága magával rántotta és bizalommal töltötte el a baloldalt. De jöttek a választások, az osztogatás viszont a ciklus elején már megtörtént, most mit csináljanak? A ,,vallomás" szerint másfél évig semmit, csak vették fel a hiteleket és így nyerhettek 2006-ban is. És ezt mind a baloldal félelmeinek és gyávaságának köszönhetjük!

Tehát mi a megoldás? Egyszerűen elmondva annyi, hogy ,,Elvtársak, nem kell beszarni", inkább szolgálni és szeretni, mármint a Hazát - igen nem kell megijedni a nagybetűtől az elején, baloldaliként is lehet valaki nacionalista úgy, hogy nem lesz nemzeti szocialista! Másrészről pedig, hogy olyan pályán focizzunk, ami közel áll hozzánk, mert idegenben biztos a vesztés! Nem áll jól a kecskeszarv Viktor kezében sem! Mindehhez csak annyi kell, hogy elzavarjuk pszichopata diktátorunkat és egy új, végre legitimizáló választással induljunk meg az országépítő, nemwerberi, hazaszerető úton.

A hazánkért rendületlenül,
(Hazucha)


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: mesterkedéseiket, miniszterelnökét, gengszterizmusba, rendszerváltást, reformkomcsikon, werberizálódott, nemtelenségével, nemzetárulásnak, hídfoglalásával, egyenlőségjelet, megválasztották, népszerűségéből, pszichopataként, elképzelésüket, vállalkozókkal, nyilvánosságra, trágyakupacnak, finnyáskodjunk, magyarországon, kommunistáktól, bebizonyította, újjáépítéséért, lakitelkiekkel, kisajátították, kialakításáért, kideklarálniuk, felhasználtjai, rendszerváltók, kiszolgálóinak, megválasztott, elindulhatott, forradalomtól, szervezeteken, rendületlenül, arroganciának, nagymértékben, akkori „, tévedések kimondása…, nemzet ellen, nemzet ügyét, haza újjáépítéséért, béna harcfiak, magukat olya, politikai élet, demokratikus nemzetárulásnak, nemzeti színekbe, lakiteleki politikai, vörös férgek, igaztalan demokráciára, későbbi Nemzeti, lakiteleki eszmeiségre, kárpótlási jegyekkel, Stoffán György, Zuschlag János, Gyurcsány Ferenc, Nemzeti Kerekasztal, Levél Stoffán Gyuri, Kedves Stoffi, Orbán Viktornak, Rogán Tóni, Budaházy Gyuri,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Április 22. a Föld napja,  Két tekintet van  Sokkal bölcsebb a természet,  Alvó cica  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Életművészet  Szép estét kedves látogatóimna...  A fák lelke  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Szép estét kedves látogatóimna...  S a dalok tanulsága  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Bizonyos kulturális szint nélk...  Szent György nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Egyszerűen  S a dalok tanulsága  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Facebookon kaptam  A végzet az  Facebookon kaptam  Ha így haladunk...  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  A fenyő nem szép fa, (...)  A fenyő nem szép fa, (...)  A föld szépségéért  próbáljuk ki az őszinteséget  Beney Zsuzsa  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Tehetségtelen gyerek nincs.  Szent György nap  Facebookon kaptam  Ma  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Életművészet  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Minden szülő a lényével nevel.  A könnyek összegyűjtése  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Különös!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  A keserű igazság  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztinától  Ha így haladunk...  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Szép estét  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
akkori &#8222, tévedések kimondása&#8230, nemzet ellen, nemzet ügyét, haza újjáépítéséért, béna harcfiak, magukat olya, politikai élet, demokratikus nemzetárulásnak, nemzeti színekbe, lakiteleki politikai, vörös férgek, igaztalan demokráciára, későbbi Nemzeti, lakiteleki eszmeiségre, kárpótlási jegyekkel, felosztható rablott, nagybani eladás, nemzet jövőjét, gyilkos diktatúra, lakiteleki hősök, nemzet javát, dolgot azonban, politikai trágyakupacnak, első lapát, általuk hatalomra, nemzet megcsonkított, önjelölt demokrata, rendszerváltásnak indult, másik történet, politikai porondon, lopott vagyont, politikai gengszterizmusba, szabad sajtóban, elvet vallotta, piac kialakítja, szabad sajtót, piac dolgozott, cselédsajtó járult, sajtótól &#8211, külső szemlélő, saját TV-t, polgári köröket, ennyire alapvetően, werberizmus elfogadása, kormányzásra &#8211, reformkomcsikon kívül, éppen szétesés, társadalom becsületes, 2002-es választási, alapvetően pozitív, emberek őket, parlamentbe aspiráló, baloldal lelkét, elmúlt időszakban, ország politikáját, baloldal félelmei, 2002-es hidi-csatával, feldühödött radikálisok, igen kismértékben, ronwerberi agyból, megválasztott bábu, arra adott, olyan lejtőn, osztogatás után, idegbeteg pojácát, osztogatás viszont, ciklus elején, baloldal félelmeinek, kecskeszarv Viktor, hazánkért rendületlenül, mesterkedéseiket, miniszterelnökét, gengszterizmusba, rendszerváltást, reformkomcsikon, werberizálódott, nemtelenségével, nemzetárulásnak, hídfoglalásával, egyenlőségjelet, megválasztották, népszerűségéből, pszichopataként, elképzelésüket, vállalkozókkal, nyilvánosságra, trágyakupacnak, finnyáskodjunk, magyarországon, kommunistáktól, bebizonyította, újjáépítéséért, lakitelkiekkel, kisajátították, kialakításáért, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3451
  • e Hét: 17681
  • e Hónap: 28792
  • e Év: 182288
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.